Over ons

Mijn naam is Robin Dozy, co-founder van Bei Bambini. Samen met Nina Dozy en Luka Dozy delen wij een grote liefde voor kleding.

Nina Dozy staat model voor vele agencies, en is ruim een jaar geleden begonnen met een nieuwe uitdaging een opleiding aan de mediacollege. Editen fotografie en filmen is haar passie. En zo hebben wij gelijk haar tools en trucs gebruikt voor onze site.

Luka Dozy doet een juridische opleiding in Amsterdam en studeert voor rechter. Haar mode gevoel en goeie ideeën zijn daarom ook altijd onderbouwd, nee Luka is niet blond maar de film legally blonde kwam in je op niet waar? 

Last but not least, mezelf ik mag met trots zeggen dat ik een dochter van vier en een zoontje van twee gekregen heb. Dit samen gecombineerd met een kleding lijn is een droom. En die komt nu uit. hard werken en genieten van de kleine bambini’s. 

Een eigen merk kan dat? Is het mogelijk? Is die aantal jaren op de mode school dan toch voor niets geweest! 

Twee jaar terug zijn wij het diepe in gesprongen. We hadden samen veel ideeën omtrent kinderkleding. We kwamen er achter dat het erg lastig is om een webwinkel te beginnen met items die je in kan kopen dat voldeed aan al onze verwachtingen. 

Dat dit op ons pad kwam en wij nu daadwerkelijk onze eigen kledinglijn gaan lanceren zijn wij dubbel en dwars dankbaar voor. Want ons merk voldoet ook aan al jou verwachtingen, beloofd!🧸