Retourneren

Ja, u kunt binnen 7 werkdagen aangeven of u de goederen wenst te retourneren, hierna heeft u nog 14 werkdagen de tijd om de artikelen daadwerkelijk aan ons terug te sturen. In deze periode kunt u de bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Gebruik het retourformulier, raadpleeg hiervoor onze pagina retouren voeg dit retourformulier ten alle tijden toe bij u retouren.

U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Het recht op restitutie vervalt na 14 werkdagen. De artikelen moeten ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking teruggestuurd worden inclusief het ingevulde retourformulier.

Tenzij anders overeengekomen (bijvoorbeeld bij gebreken) zijn de kosten voor het retourneren (zgn. retourneerkosten) voor uw eigen rekening.

Wanneer u een product retour stuurt ontvangt u een bevestiging wanneer deze ontvangen is en in behandeling genomen wordt. Binnen 2 weken wordt uw geld teruggestort of ontvangt u een nieuw product. Om uw retour zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat u de aangegeven procedure volgt.